Vprašanje za jerneja (administratorja)

Jernej, zakaj pri foto albumih dela sortiranje po številu slik, datumu albuma in zadnjih dodanih slikah, ne popolnoma po naslovu albuma (kako je lahko album z naslovom preprosto sladko na prvem ali zadnjem mestu?) in sploh ne po avtorjih?

Blanchy

Ne razumem dobro vprašanja Kako bi želela delati sortiranje?

Sort po naslovu je tule: http://www.kulinarika.net/albumi.asp?offset=0&sort=

Preprosto sladko je na prvem mestu verjetno zato, ker je avtorica dala pred prvo črko presledek Razen te "napake" pa mislim da sortiranje deluje.

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Aha saj sem razumel zdaj... Po avtorju pa res ni delalo To zdaj dela, po naslovu pa dela, le tisti album ima en presledek prej zato je na prvem mestu.

Aha, se mi je zdelo, da bo finta v tem, ker ostali naslovi so pa lepo po vrsti.

Pa hvala, da si uredil sortiranje po avtorju

Blanchy
Eno splošno vprašanje. Včeraj sem gledala na televiziji oddajo o internetu in zlorabah na njem. Sedaj me v zvezi s tem naslednje: ali je sploh kakšna možnost, da kdajkoli spremeniš svoj password na posameznih forumih?

Geslo lahko spremeniš v nastavitvah kadar želiš ;-)

Narobe sem napisala,nisem mislila gesla temveč uporabniško ime. vikica

Uporabniško ime je vezano na uporabnika, je njegova osnova, vse ostalo je mogoče spremeniti. Le to je nespremenljivo, kar piše ob registraciji. Ključ do zlorabe je geslo, ne up. ime. Up. ime je edini javni podatek, saj ga vidi vsak, ko objaviš kakršenkoli zapis.

Jernej, kako to, da v moji beležki ni več mojih receptov in fotografij. Migla
se opravičujem, sem že našla. Včasih sem odprla mojo beležko z recepti tako, da sem kliknila na zavihek zgoraj, zdaj pa to v sredini zapisano. Migla

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti