Jernej, zakaj pri foto albumih dela sortiranje po številu slik, datumu albuma in zadnjih dodanih slikah, ne popolnoma po naslovu albuma (kako je lahko album z naslovom preprosto sladko na prvem ali zadnjem mestu?) in sploh ne po avtorjih?
Jernej, zakaj pri foto albumih dela sortiranje po številu slik, datumu albuma in zadnjih dodanih slikah, ne popolnoma po naslovu albuma (kako je lahko album z naslovom preprosto sladko na prvem ali zadnjem mestu?) in sploh ne po avtorjih?
Ne razumem dobro vprašanja
Kako bi želela delati sortiranje?
Sort po naslovu je tule: http://www.kulinarika.net/albumi.asp?offset=0&sort=
Preprosto sladko je na prvem mestu verjetno zato, ker je avtorica dala pred prvo črko presledek
Razen te "napake" pa mislim da sortiranje deluje.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeAha saj sem razumel zdaj... Po avtorju pa res ni delalo
To zdaj dela, po naslovu pa dela, le tisti album ima en presledek prej zato je na prvem mestu.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeAha, se mi je zdelo, da bo finta v tem, ker ostali naslovi so pa lepo po vrsti.
Pa hvala, da si uredil sortiranje po avtorju![]()
Geslo lahko spremeniš v nastavitvah kadar želiš ;-)
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeUporabniško ime je vezano na uporabnika, je njegova osnova, vse ostalo je mogoče spremeniti. Le to je nespremenljivo, kar piše ob registraciji. Ključ do zlorabe je geslo, ne up. ime. Up. ime je edini javni podatek, saj ga vidi vsak, ko objaviš kakršenkoli zapis.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami

Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi