Morda je pa res tako vpisala, bolje je iskati po manj natančnem nizu kot po preveč natančnem nizu. Jaz sem vpisal le kokosova salama, saj sta le dve ;-)

Karamelna omaka
Morda je pa res tako vpisala, bolje je iskati po manj natančnem nizu kot po preveč natančnem nizu. Jaz sem vpisal le kokosova salama, saj sta le dve ;-)
Članke objavlja uredništvo KulSlo. Blogi so članki, ki jih objavljajo uporabniki.
Rimljanka ,hvala.Saj potem mi je Jernej svetoval brez oklepaja,pa sem dobila.
andreja mŽe dolgo nisem nič vprašala ![]()
Iščem v "podrobnem iskanju", recepti, v rubriko "sestavine" vnesem, na primer, moka, sladkor, slive in mi vrže en bataljon zadetkov, kjer sliv ni, vsaj nikjer v receptu. Je možno, da pobere na kup tudi tiste, kjer je "sliva" v mnenjih?
Hvala in lp
mzmHuh ja, dobro vprašanje... Sem ugotovil zakaj narobe dela. Je pa napaka v samem jedru iskalca v določenih primerih... težko jo bom odpravil. Trajalo bo... gre za večjo težavo pri iskanju določenih besed. Hvala za opozorilo. Bom popravil... čimprej...
Mišzmoke, probaj s "češpljo", morda bo bolj izi.....
hedonistžal bo isti problem ;-)
Za ta konkreten primer sem popravil, če bo še kje kaj čudno mi prosim sporočite.
Pokorno javljam, da pri meni sprememb ni
, še vedno isto, kot včeraj.
Sem pa po pregledu prve strani in nekaj naključnih klikov na naslednjih, našla skupni imenovalec: beseda "marmelada"
, pa nima veze, kakšna.
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Karamelna omaka

Zeljne krpice