Vprašanje za jerneja (administratorja)

Morda je pa res tako vpisala, bolje je iskati po manj natančnem nizu kot po preveč natančnem nizu. Jaz sem vpisal le kokosova salama, saj sta le dve ;-)

Mene samo zanima, kdo lahko objavlja članke na KulSlo, kot je na primer tale o kalčkih, katerega avtor je Dr. Fu Manchu? Hvala, :) Vanja

Članke objavlja uredništvo KulSlo. Blogi so članki, ki jih objavljajo uporabniki.

Rimljanka ,hvala.Saj potem mi je Jernej svetoval brez oklepaja,pa sem dobila.

andreja m

Že dolgo nisem nič vprašala

Iščem v "podrobnem iskanju", recepti, v rubriko "sestavine" vnesem, na primer, moka, sladkor, slive in mi vrže en bataljon zadetkov, kjer sliv ni, vsaj  nikjer v receptu. Je možno, da pobere na kup tudi tiste, kjer je "sliva" v mnenjih?

Hvala in lp

mzm

Huh ja, dobro vprašanje... Sem ugotovil zakaj narobe dela. Je pa napaka v samem jedru iskalca v določenih primerih... težko jo bom odpravil. Trajalo bo... gre za večjo težavo pri iskanju določenih besed. Hvala za opozorilo. Bom popravil... čimprej...

Mišzmoke, probaj s "češpljo", morda bo bolj izi.....

hedonist

žal bo isti problem ;-)

Za ta konkreten primer sem popravil, če bo še kje kaj čudno mi prosim sporočite.

Pokorno javljam, da pri meni sprememb ni , še vedno isto, kot včeraj.

Sem pa po pregledu prve strani in nekaj naključnih klikov na naslednjih, našla skupni imenovalec: beseda "marmelada" , pa nima veze, kakšna.

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti