Očitno so nekaj narobe nastavili, da ne shranjuje kolačkov. Nikoli se ni treba na novo prijaviti razen če se ne odjavljate po končanem delu.

Skutna pita
Očitno so nekaj narobe nastavili, da ne shranjuje kolačkov. Nikoli se ni treba na novo prijaviti razen če se ne odjavljate po končanem delu.
Po končanem delu samo zaprem kulinariko.
Hvala, jih bom vprašala.
Irena
irena66rosie: Saj dva recepta sta bila včeraj objavljena. V resnici sta bila šele danes tehnično gledano, ker se je okvaril sistem za sproščanje nastavljenih receptov. Recepta sta objavljena in imata oglede, ne razumem točno težave.
Ne, saj pravim, ni prijavilo recepta včeraj kot bi moralo. Danes se je pa uredilo.
huh, me je pa ob tejle vaši prvoaprilski šali kar zmrazilo, saj sem že dolga leta odvisnica od kulinarike. no, ampak sedaj, ko vem, da je bila samo šala, mi je odleglo.![]()
![]()
Tudi mene je skoraj kap,ampak zdaj je že ok
Srce je še vedno tam kjer mora biti,na levi strani in na kulinariki
kriznanamene je tudi kar šokiralo,kaj pa to? Sem bila kaj jezna,ker redno prebiram recepte.
tejčikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Skutna pita

Najbolj enostavni piškoti s črto