Vprašanje za jerneja (administratorja)

Jernej, tukaj: http://www.kulinarika.net/baze/receptirezultati.asp?kat še vedno sortiranje dela samo po imenu in datumu, po avtorju pa ne.

Blanchy

Saj po avtorju nikoli ni delalo ;-)

Administrator Jernej - V življenju potrebuješ le + +

Pa bi blo fajn, če bi

Blanchy

To se pa strinjam ;-)

Blanchy

Po avtorju se tudi lahko najde-če te zanimajo greš na javni profil in pod recepti najdeš vse od kogar hočeš.

golubić

Hvala, golubić, saj to že vem

Po avtorjih se jih da prebrskati tudi s podrobnim iskanjem.

Jaz zdaj samo malce Jerneja hecam

Blanchy

Ja s podrobnim iskanjem lahko sortirate po avtorjih. Tam v listingu namenoma nisem naredil, ker 11.000 receptov da potem sortiraš po tem in onem... so lahko težave s hitrostjo ;-)

Dober večer, tudi jaz sem šele sedaj opazila, da sem član od začetka lanskega leta in domnevam, da sem takrat tudi plačala plus paket. Zaenkrat nisem dobila nobenega obvestila, da mi je letna članarina potekla oz. navodila kaj naj sedaj naredim. Bi prosim, lahko dobila odgovor na mail oz. na ZS? Ali je vseeno, da sem le član in plačilo ne igra nobene vloge. Hvala in lp BORCEK
Ojla, bi prosim lahko donila odgovor. lp BORCEK

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti