Vprašanje za jerneja (administratorja)

Zdravo,

Ne morem pošiljati slik z mobitela, preko aplikacije, na ZID.

To traja že približno 3 tedne, če ne še več. Sprva sem mislila da je kaj narobe z mobitelom, ampak je ena od članic omenila isto težavo, vendar v drugi temi: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2745 .

Že vnaprej se zahvaljujem za odgovor, in upam na hitro rešitev težave.

SMARTY1

andreja: kaj pa napiše?

smarty: nisem vedel, prej je delalo, bomo pogledali...

Jernej - Administrator

Dober dan...vse naredim prav...ko kliknem PRENESI NA STREŽNIK,naloži sliko  do konca( zelena barva),slike pa nikjer.

andreja m
andreja m je napisal/a:
Dober dan...vse naredim prav...ko kliknem PRENESI NA STREŽNIK,naloži sliko  do konca( zelena barva),slike pa nikjer.

andreja m

Tudi meni se to zgodi, kadar je ime slike, ki se nalaga, enako že preneseni v shrambi. Izgine nekje v internetnem vesolju

lp

mzm

Aja,hvala.

andreja m

V trgovini Play je popravljena različica aplikacije kulinarika.net kjer zoper deluje pošiljanje fotografij na zid.

Jernej - Administrator
jernej je napisal/a:
V trgovini Play je popravljena različica aplikacije kulinarika.net kjer zoper deluje pošiljanje fotografij na zid.

Jernej - Administrator

Dela, dela... Hvalaaaa .

SMARTY1

Na forumu pod naslovom "Pogrešani dekleti" je ena čudna pošta. Preverite sami zadnjo pošto.

Katrca11

Sem videla, ja.

mopsika

Zdravo,

Jaz imam spet težave.

Ne morem dodati slike v album, pa naredim vse prav. Sem že zbrisala zgodovino, resetirala sem račnalnik, pa ni uspeha... Poskusila tudi z drugim računalnikom, pa ne gre.

Kaj naj še naredim ?

Hvala za odgovor.

SMARTY1

Sporočilo je spremenil(a) SMARTY1 dne 10. 2016 18:53

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti