Zato da imam shranjeno v racunalniku in ne rabim povezave. Recimo ce crkne wireless in imam comp ali ipad odprt v kuhinji. Naprimer da ce kam grem kjer ni neta, lahko pobrskam po zbirki, recimo na dopustu. Zdaj delam tako da shranim v belezko, ko se mi da pa pretvorim v pdf, ampak so to dosti zanic zastonjski programi, pa se dodatno delo.
www.mojalbum.com/naredilaanaVprašanje za jerneja (administratorja)
Aja, no en od glavnih razlogov je da je kulinarika precej pozresna kar se tice impulzov. In ce dostopac preko sim kartice do neta uf.....
www.mojalbum.com/naredilaana
Hm, ampak če ni neta je pa print verzija, ni dovolj? Imate uporabniki raje iPad v kuhinji kot list papirja, ki se lahko tudi umaže?
Nimam printerja...nekaj stvari prepisem... No, saj ni to zdaj nekaj esencialnega ta pdf, samo sem vprasala in predlagala
www.mojalbum.com/naredilaanaAha, ok. Jaz pa samo sprašujem želje in potrebe uporabnikov ;-)
Okej, saj ves da imam velike ;) nekaj vmes pa je ravno prav . Hvala za odgovore...
...banana....v upanju,.. ;)
www.mojalbum.com/naredilaana| jernej je napisal/a: |
Za keyworde bomo razmislili, ali je od njih več škode kot koristi ali obratno. Zakaj želiš izvoziti v PDF? Natisneš lahko na lepo, prav tako lahko shraniš v beležko. Kateremu namenu ti služi tiskanje v PDF? Brez zamere, da vprašam, rad bi razumel obiskovalce. Izvod v PDF omogoča namreč nekaj stvari, ki niso najbolj zaželene ;-) |
ahaaaa zdaj mi je jasno kdaj jih pogrešam.... ko želim recept uvrstiti v kategorijo.. recimo, nazadnje sem dodajala gratinirane njoke s pršutom, sirom in smetano. nisem vedela a gre mesno jed, prilogo, sirovo jed, ali predjed. tagi bi bili: gratiniranje, pršut, njoki, sir,
www.mojalbum.com/naredilaanaKateogrije bo treba posodobiti in narediti večdimenzionalne, samo je težko, ker imamo 12.000 receptov po starih kategorijah ![]()
zato pa bi obiskovalci sami dodajali tage, tudi za stare recepte in pa recepte od drugih.. počasi bi se ustvarjalo..
Sporočilo je spremenil(a) bannanna dne 19.nov 2011 22:48Za recepte od drugih ne bi bilo prav dobro...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.