ima kakšna doma bulo za kleklanje, pa je ne potrebuje več?? kupim jo, razen če jo kdo podari (v kar dvomim:)).
potrebovala bi pa vse (košaro, klekljčke, bucke, uno železno palčko, košaro, cviren)
lp
Habibi
ima kakšna doma bulo za kleklanje, pa je ne potrebuje več?? kupim jo, razen če jo kdo podari (v kar dvomim:)).
potrebovala bi pa vse (košaro, klekljčke, bucke, uno železno palčko, košaro, cviren)
lp
Habibi
| Barb31 je napisal/a: |
| Živjo. Jaz imam eno tak set, ampak moram pogledati v kakšnem stanju je še, ker že nekaj let (=beri vsaj 15!) stoji na omari. Ti sporočim, ko prilezem do tja = v par dnevih. Če ti je še aktualno, ja...?! Barb31 |
| Loni je napisal/a: |
| Če si v Lj, jo lahko dobiš tukaj oziroma se zmeniš. http://www.idrija-lace.com/ Pri nas jih imamo doma več kot klekljaric, ampak so me že kot otroka podučili, da se bul od hiše ne daje. Naredila jih je pa še stara mama oziroma njena mama. Tista železna palčka je kvačka. Loni Makaroni [rozica] |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami

Mini čokoladni hlebčki