Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto
vinko,
glede na napisano se lahko podpišem pod tvoj post. Mojemu možu tudi ne pomaga noben šampon, niti obloga iz jajc, olja ali česa podobnega. Ima tako močem prhljaj, da se mu naredijo cele zaplate, kot nekakšne kraste. Pomaga mu edino obisk pri dermatologu, potem pa se maže z neko kremo Elocom. Tisto pa je tudi seveda nič drugega kot ena velika kemija, po mojem prav nič zdravo in telesu prijazno.
Bi pa vas vprašala, če je že kdo prakticiral s kako akupunkturo ali piercingom za odpravljanje tovrtnih težav. Poznam enega fanta, ki si je na tak način uspešno odpravil bradavice, pa se sprašujem, če je kaka možnost tudi za prhljaj?
AnjaAnja, moj sin je imel tudi podobne težave (luskavica) odkar uporabljamo ognjičevo mazilo ni več težav.
Naj poskusi masirati lasišče s tole kremo, priporočam med vikendom.
lp
P.s. Mi tudi uporabljamo recept šampon.
Anamarija ![]()
Evagirl, si poskusila Oranozol?
Upam, da se tako imenuje, kajti ga ne uporabljamo več.
Anamarija ![]()
Nekje na netu sem zasledila podobno vprašanje in so priporočali šampon od Vishyja proti prhljaju. Hčerin fant ga je imel zelo veliko in se je zdravil pri dermatologu, ker mu ni pomagal noben HS ali Oranizol. Enkrat je bil dalj časa pri nas, ker je bil iz drugega kraja in mu dermatolog ni bil dostopen, si je kupil ta šampon. Nekaj časa ga je uporabljal, zdaj pa samo še preventivno enkrat mesečno. d takrat ne rabi več zdravnika. Ne rečem, da je to recept za vse s prhljajom, ampak poizkusit ni greh, a ne?
LijanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto

Tajski rdeči curry