Lečin curry s kruhovimi cmoki
| Dolores je napisal/a: |
| Oropan trenutno stane 6-6.600 SIT in to v Ljubljani. A kdo ve, kje v Ljubljani prideš z napotnico na vrsto za slikanje v spodobnem času? Plačaš in dobiš slikco takoj. Drugač te pa mal zezajo. Ampak mene stvar jezi in bom šla kar do konca, ker imam še dober mesec fore. Kaj pa se to pravi!? Lp Dolores |
Zdravo!Bila sem pri zobozdravniku na 1.pregledu dal mi je napotnico za zobni rentgent.
Zanima me koliko časa velja napotnica?Kaj lahko zobni rentgent opravim v katerem drugem Zdravstvenem domu kjer nimam stalni naslov in zobozdravnika,hvala.
llilikaNa napotnici ti piše, koliko časa velja. Kolikor vem lahko slikanje brez plačila opraviš povosd, kjer to počno s koncesijo. Ali pa plačaš. Ne vem kako pri tebi, ampak meni zobozdravnik vedno pove dva ali tri naslove, kam naj grem, da ne bi predolgo čakala (pa sem v minulih letih kake tri, štiri zobne rentgene opravila).
Pravi naslov je torej tvoj zobozdravnik. Vprašaš pa lahko tudi pri tistih, ki zobe slikajo, če se ti k zobozdravniku za vračat.
Pa nisi mogla vprašat, ko si še bila v ordinaciji, koliko imaš časa in kam naj greš?
Običajno je napotnica za najbližje ZD, kjer je slikanje brezplačno in brez čakalne vrste. Priporočam ti, da slikanje čimprej opraviš. Če se še prav spomnim velja mesec dni.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečin curry s kruhovimi cmoki

Gravče Tavče ali Prebranac