escada ni panike ...sedaj saj vem katera skupina je in že veselo poslušam njihove pesmi...priznam da DIVO II so pa glasbeno dobro podkovani in kakšen glas imajo ....
no jaz spadam v tisto skupino ki imam zelo rada tenoriste kot so divo, baldi, pavarotti, ... itd itd....imam namreč raznovrstni okus glasbe in ponavadi poslušam tudi take izvajalce, ki v Sloveniji še slišali nismo ali pa jih sploh ne vrtijo po Tv....
Klea : meni pesem bila čudovita, ki so jo peli na prireditvi ( dobesedno sem skoraj padla v TV in jih poslušala z veseljem ) ...res da miss nisem gledala v celoti malo sem skakala in sreča ravno ujela te pevce...in tudi prebrala sem članek na RTV tudi jaz ne razumem take kritike ...sploh da je skupina pozabljena...če bi bila pozabljena sploh ne bi pela na taki prireditvi, ki je zelo na visokem nivoju
P.S. kako se vam pa je zdela miss sveta letos? meni osebno moram priznati da mi letos pa kandidatka sploh ni bila všeč, všeč mi je bila črnka, ki pa na žalost ne vem iz katere države je, ker sem res prireditev dobesedno vsake toliko časa lovila .....zanimal me je dejansko samo konec

lepo nedeljo vsem .......
vegeterianka