Najprej najlepša hvala vsem za nasvete. Sem pobrskala po forumu in našla tudi temo o medenjakih. Vendar se moj problem rahlo razlikuje od tistega v forumu: moji medenjaki so bili dokaj mehki, ko sem jih vzela iz pečice, ko so se ohladili, pa so nekako "otrdeli" - in zdaj so iz dneva v dan bolj trdi (čeprav jih že skoraj ni več, pa vseeno

). Tisti medenjaki v prejšnji temi pa so bili trdi že od vsega začetka. Pa moji medenjaki sicer niso preveč pečeni in še pojesti se jih da -niso tako zelo trdi, da bi si zobe polomili na njih. V testo sem dodala tudi pecilni prašek, tako kot svetuje megi, pa je vseeno nekaj narobe z njimi. Pa še nekaj: v receptu, ki je v tistem forumu, so medenjaki v obliki kroglic, jaz bi pa rada medenjake različnih oblik -srčki itd...pa ne vem, kako debelo je treba razvaljat testo (glede na tele moje prve medenjake je tako: tanjše ko je testo, trši so). Ali pa je morda tako, da ploščati medenjaki nikoli ne morejo biti tako mehki kot kroglice (zadrževanje vlage in podobni vzroki)?
LP, Maja