član od 20041901 sporočil
Se bom tudi jaz malo vmešala v debato, čeprav imam občutek, da mi zna kasneje biti žal ...
Najprej si bom olajšala vest glede svinjske masti ... sem vegetarianka, zato tudi svinjske masti in ocvirkov ne jem ... sem pa včasih oboževala jajca pečena na ocvirkih, pa restan krompir na ocvirkih, da o ajdovih žgancih sploh ne izgubljam besed. Tako da tisti, ki niste vegetarianci, si po moje mirne vesti privoščite te dobrote, vendar pa bi svetovala, da v mejeh normale.
Petra 1...moram priznati, da te po eni strani občudujem, saj če bi nekdo imel toliko proti meni kot jih ima kar nekaj na teh straneh, bi to vzela osebno in bi me prizadelo in če poznam samo sebe bi to pomenilo moj umik. Ti pa še kar vztrajaš in kot bi moja pokojna mami rekla (se opravičujem izrazu, če bo prehud) "se zaletavaš kot tele v nova vrata". To pa je v določeni situaciji priporočljivo, ko pa to začne kipeti čez rob, pa verjemi, da dosežeš nasprotni učinek in namesto, da bi s svojimi besedami podala svoje mnenje, z njimi vedno znova pridobivaš nove nasprotnike.
Pri tem pa bi rada poudarila, da nisem na nikogaršnji strani, ne na tvoji, ne na strani nasprotno mislečih.
Če pa smo že pri tem kaj je zdravo in kaj ni, pa menim, da ima veliko vlogo pri nastanku bolezni tudi stres, zato dragi moji, kaj ko bi vsi nekajkrat globoko vdihnili, pogledali skozi okno in se nasmehnili sončku, ki nas je še enkrat obiskal. Tole vsekakor ni vredno naše jeze.
Lep dan želim vsem in predvsem radi se imejte.
katjushka