POZDRAVLJENI,res je , da so narezki že nezanimivi , res je da se nam mize več ne šibijo od preobilice hrane in res je tudi da kuhamo z namenom ,da bo hrane za dosti za lačne želodčke in da bo tudi lepo servirana,kajti včasih so naše oči bolj lačne kot mi sami.Res pa je tudi, da bi radi pripravili vedno kaj novega ,nekaj drugačnega za ljudi ki nam nekaj pomanijo in jih imamo radi.
BETI,kaj čebi naredili zimske ražnjiče: vzamete palčke za ražnjiče in nabadate: olivo, pa spet pršut (ali kakšno drugo mesnino),pa sir ,pa dinjo,pa olivo , pa spet olivo itd. Na drugo palčko pa spet jagodo grozdja ,sir ,jedro, oreha,pa grozdje,... domišliji dajte prosto pot .(če imate seveda" material").Vnaprej si lahko naredite lazanjo ,mislim da boste zelo razveselili kakšnega svojega gosta,lahko so to tortilje ,ki si jih potem gostje sami polnijo ,ali pa jih sami že napolnite z francosko solato, lahko so, to solate kot na primer makaronova, riževa ,lahko so šunkine roladice polnjene z francosko solato,francoska štruca polnjena z skuto med katero vmešamo na kocke narezano rdečo rumeno in zeleno papriko,štruca nadeta z mesno štruco,lahko naredite tudi ocvrto zelenjavo,specite tudi domači kruh ,naredite ribjega tatarca.....sicer pa kot sem ugotovila iz vaših pisem se ni za bati ,da bi gostje šli od vas lačni.Mogoča vam bo kakšna moja ideja prav prišla
Pa lepo se imejte.
MARTIKA
Marta Vidovič