joooooj, punce, ma na moreš verjet!
Ne, pastamatik še dela, že trkam na les, ni to! ne, tudi sladoledarja še niso popravili, pujsi!;)
Čisto nekaj drugega me je stisnilo! Zadnjič se z mami pogovarjava po tel, ji seveda vsa navdušena povem, da sem KONČNO dobila to mašinco, ki si jo že tako dolgo želim, pa da dela taprave makarone, pa svedrce, pa svašta (no, dobro, za svedrce še nimam nastavka, ampak vse še pride, hehe:)
In uganite, kaj mi ona reče??? JA, SAJ VEM, KAKO MISLIŠ, MAM TAKO DOMA! Mislim HALOOOOO!

No, pa ji rečem, ne, ne mislim tiste, ki dela rezance, tako, ki dela makarone mislim! Pa reče: "Ja, sam ta moja je taka velika, pa je bla ful draga, pol plače takrat, jo mam še odkar si bila ti čisto mala..." PA JE NI NITI ENKRAT UPORABILA V TEM ČASU!!! Nikjer je nisem vidla, ko smo še skup živeli, bogvekam jo je skrila... Pa halo, saj je vedela, da jo ves čas iščem ko zmešana! ma, saj ne mislim, da bi mi jo morala dat, samo bi mi jo pa lahko dala enkrat za sprobat

, kaj mislite???

No, kakorkoli, zdaj mam svojo, hehe:) mami pravi, da bo tisto odnesla na morje, no, meni je prav, bom pa lahko še tam delala makarone, hihi:) Vsaka stvar je za nekaj dobra, pravijo, ta je zato, da bomo meli še na morju domače špagete, hehe:) Ma je pa malo hecna tale moja mami včasih, neda?

Veri