Tandoori

Še eno vprašanje za danes

Ali kdo izmed vas ve kje se lahko kupi tandoori "pasta", ali pa začimba.

Lp

tamara1

Mislim, da sem jo videla v Maximarketu med eksotičnimi jedmi/začimbami. Sweetie
Evo, našla tudi recept za doma pripravljeno tandoori paste. V njej mariniraj karkoli že hočeš prek noči- TANDOORI PASTE 5 režnjev česna 1/2 čajne žl. Sveže mletega popra Sveži ingver (nariban) 1/2 čajne žl. soli Srednje velika čebula sesekljana 1/4 čajne žl. mletega kardamoma 1 kozarček navadnega jogurta 1/4 čajne žl. muškatnega reščka 3 žlice limoninega soka 1/4 čajne žl. zmletih klinčkov 1/4 čajne žl. cimeta 2 čajne žl. mletega koriandra 1/4 čajne žl. cayenne poper 1 čajne žl. mlete kumine 1 čajne žl. turmerike Rdeče barvilo za hrano Sweetie
Mislim, da je en recept zanjo tudi v Indijski kuhinji, iz serije 50 idej (tiste male, A5 format). Veri
Na policah Mercatorja, Interspara, Tuša, kjer so naložene stvari v zvezi z eksotično kuhinjo. Mamamia mamamia
Hvala vsem za nasvete, do sedaj sem bila samo v Leclercu pa je tam nimajo, tako da bom pogledala še v ostalih, drugače pa jo bom naredila sama po receptu od Sweetie. tamara1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti