Menjam točke

Pri meni so se našle 4 Mercatorjeve točkice, če jih katera rabi, naj sporoči. strelka
Imam eno dm točko in jo z veseljem pošljem. Če komu manjka ravno ena. mimika
Tudi jaz imam 9 DM nalepk, ter 3 Mercatorjeve. Bila pa bi zelo vesela Sparovih. LP dixi
Drage moje, tudi sama sem do sedaj "dobila" od najboljšega soseda že 8 kompletov, ker so mi preprosto všeč in ker stalno nakupujem tam. Ampak, danes me je pa kar malo minilo. Oglašujejo, da so uspeli "podariti" nič manj kot 600.000 kompletov. Če 2.000.000 prebivalcev Slovenije deliš s povprečno štirimi družinskimi člani je to 500.000 kompletov, kar pomeni, da ima statistično vsaka slovenska familija Mercatorjeve Tognana krožnike........... jasno, da so vmes izjeme. Akcijo so podaljšai do oktobra. Lp, veverica
Sara, akcija n podaljšana, velja do sredine julija, le prevzem bo mogoč do 10. oktobra. Zgleda, da ne bojo mogli vsega sfolgat in so podaljšali. LP
dixi je napisal/a:
Tudi jaz imam 9 DM nalepk, ter 3 Mercatorjeve. Bila pa bi zelo vesela Sparovih. LP dixi
Menjam 2 šparovi za 2 mercatorjevi, javi se na zasebno pošto. lep poletni dan atilem
Katera rabi šparove nalepke naj mi pošlje naslov na zs. prva jih dobi. Nimam jih ne vem koliko, nekaj pa jih je. jade
Imam šparove točke (23) in katalog Tuševih zvezdic. Kdor pošlje prvi ZS, jih dobi. Lep dan in veliko se smejte
Srarove točke sem že oddala. jade
Tudi moje šparove so oddane- Tuševe še vedno ostajajo. Lep dan in veliko se smejte

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti