Kandida
Fitka, jaz na tvojm mestu ne bi zganjala panike, ker če bi bilo res kaj zelo zelo narobe, bi te na ponovni pregled poklicali že takoj. Vsaj mene so in ne šele čez en mesec. Je bilo vse ok, sama sicer s kandido nimam problemov. Ko sem pa zdaj brala tisto o KT zgoraj, sama sem si hormonsko ravnovesje sesula že pred jemanjem KT in ga samo z njihovo pomočjo kolikortoliko uravnavam. Vsaka stran ima dve plati, torej... zame KT niso prav nobeno zlo.
Sporočilo je spremenil(a) Loni dne 16. 2009 14:50Kot je Loni pravilno rekla, v primeru jasno patološkega brisa se kliče žensko na kontrolo takoj in se ne čaka.
lp, proxima
Z ženo se drživa diete. Torej brez sladkorja,kvasa,samo ribe in piščančje meso, brez kisa,alkohola... Logično je, da so šli kg dol. Imava pa sledeči problem: vetrovi. To pa je sedaj postala živa groza. Kot, da jeva samo in samo fižol. Kak nasvet? Če delaš z stranko in te začenja napenjati do....
Hvala
štrunfKo sem se jaz držal pravilne diete, so najprej izginili vetrovi. Mogoče razmislita še o kakšnih kapsulah s probiotiki.
TermanČe jedem, ki jih kuhata (npr. enolončnici) dodata majhno pest kamilic, pomaga.
Super tulka. Hvala.
štrunfKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Ploščati špageti z morskimi sadeži

Carbonara s krompirjevimi tortelini