3. jun 2006 1:16
Zgleda,da sem nekaj zamudila. Zadnje dni sem bila zelo malo, ali skoraj nič, na kulinariki.
3. jun 2006 1:16
Zgleda,da sem nekaj zamudila. Zadnje dni sem bila zelo malo, ali skoraj nič, na kulinariki.
3. jun 2006 1:50
Zdaj mi je udarilo, kje so ankete in sem pogledala in seveda tudi glasovala.
3. jun 2006 2:42
Aki, glasuješ lahko vsak dan, pa je tvoj glas prištet anketi. Nekateri smo pač glasovali večkrat. Lep dan vam želim
3. jun 2006 10:48
Tudi jaz sem glasovala dvakrat, kot pravi Rožanec. Me je pa na pikniku nekaj zelo motilo - srečanje je bilo PREKRATKO, saj od 14. do 20. ure nisem mogla spoznati vseh prisotnih. Zato se strinjam s članom(-nico) kulinarike nekaj strani nazaj, ki je predlagal-a, da se drugič srečanje prične bolj zgodaj. kača
3. jun 2006 13:23
To pa nisem vedela ,v bistvu bi bilo bolj realno, da se sme glasovati le enkrat.
3. jun 2006 19:10
Se da dvakrat? Jaz sem pa mislil in včasih je bilo tako, da je vsak samo enkrat lahko glasoval. Po moje bi moralo biti tako, da bi lahko od določenega uporabnika le en glas sprejelo.
Bojan
3. jun 2006 19:45
Glede na to,da je bil to prvi piknik in da se nas je zbralo v tako velikem številu...a l e l u j a ! ! ! Vesna Leben
3. jun 2006 19:50
Nikoli ni bilo tako, ker ta modul ni nikoli omogočal tega. Pač pa na nagradno igro lahko odgovarjaš le enkrat. Bi bilo pa res najbolje, da je tako... Še ena stvar na spisku želja, kar moram narediti.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
3. jun 2006 20:14
Ja Bojan- glasuješ lahko vsak dan 1X (torej takoj po polnoči
3. jun 2006 20:16
Ja tako je
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pure testenine z dimljenim lososom

Evitine Jakobove pokrovače