Kakijeva nevesta
Mislim, da so to ličinke moljev, če se ne motim. Tudi sama sem jih imela (in zapredke). Najti moraš vir "zalege" in ga odstraniti, ker nekje mora biti. Jaz sem jih imela med orehi. Nato sem vso "prizadeto območje" posprejala še z biokillom in je bilo OK.
Hehe, Katarina K...
Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 10. 2009 14:12| katka lopatka je napisal/a: |
Mislim, da so to ličinke moljev, če se ne motim. Tudi sama sem jih imela (in zapredke). Najti moraš vir "zalege" in ga odstraniti, ker nekje mora biti. Jaz sem jih imela med orehi. Nato sem vso "prizadeto območje" posprejala še z biokillom in je bilo OK.
Hehe, Katarina K... Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 10. 2009 14:12 |
| laury je napisal/a: |
| ja saj hrano sem že pregledala in zmetala stran kar je bilo zanič...našla sem jih v kosmičih in v ajdovih žganci... al se lhako leglo nardi tudi za kuhinjsko omaro??laury |
Dobro poglej, če imaš morda v kuhinji kakšen okrasen šopek iz suhih rož, gozdnih plodov in podobno. Pri moji mami doma je bila eno celo leto doma "hajka", dokler ni ugotovila, da molji in njihove ličinke prihajajo iz - šopka suhih rož in žita na hodniku.
Pri meni se je zgodba ponovila, otroci so v šoli izdelovali božične aranžmaje iz šipka, orehov itd..., pa so se "prijatelčki" naselili tam! Jaz pa sem ves mesec prej kot obsedena špricala z biokillom kuhinjske poličke in sproti pregledovala živila
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kakijeva nevesta

Hrustljav piščanec iz pečice