Jaz pa, po poraviici povedano, krame (sem spadajo tudi kuhinjski pripomočki) na pultu ne toleriram preveč dobro. Imam 3 stare, neuporabne tehtnice za dekoracijo, digitalno pa privlečem na dan, ko jo rabim.

Vanilijeve rolice
Jaz pa, po poraviici povedano, krame (sem spadajo tudi kuhinjski pripomočki) na pultu ne toleriram preveč dobro. Imam 3 stare, neuporabne tehtnice za dekoracijo, digitalno pa privlečem na dan, ko jo rabim.
urssa, res je, kaj takega sem imela v mislih... Aja, a tisto, ki jo ima Rudolph v ozadju ste videli?
Vanja, a tvoje dekorativne tehtnice res niso uporabne ali ne delajo (verjetno pašejo h kitchenaidu)?
alibaba
Tehtnice so dejnsko starinske in neuporabne. Kitchenaid je tudi v špajzu. :)
Moja je nekaj takega: http://www.bolha.com/umetnine-starine/gospodinjski, le lepše ohranjena. Nimam je ravno na pultu, ampak je svoje mesto našla na eni omarici. Vseeno je pa stalno tudi v uporabi.
tracJaz imam navadno led tehtnico iz Lidla. Dela super že 3 leta, najbolj všeč mi je luknjica za obešanje zadaj. Ko je ne rabim, jo lahko samo obesim v element na žebelj, tako da je pospravljena, ko pa jo rabim je vedno pri roki. Znajdi se. ;)
Monika7Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Vanilijeve rolice

Rižek z lososom