danes sem naredila špagete na solati iz nove številke revije dober tek.
preizkusite, odično, že nekaj časa nisem zasledila tako dobrega recepta za špagete.
pppp
danes sem naredila špagete na solati iz nove številke revije dober tek.
preizkusite, odično, že nekaj časa nisem zasledila tako dobrega recepta za špagete.
pppp
30. mar 2006 18:12
pa bi nam ga lahko zaupala? Bernarda
30. mar 2006 19:40
z veseljem, količine sem malo prilagodila, ker se mi je zdelo da bo preveč vsega. torej: pest špagetov 3 redkvice 1 bučka sojini kalčki (dve pesti) šopek krebuljice sol, poper balzamični kis in olivno olje košček rdeče čebule (ni v receptu, sem dodala po svojem okusu) 2 sardelice špagete skuhaš in ohladiš, redkvice in bučko narežeš na liste, potem pa še na trakove (jullien), sojine kalčke splakneš pod hladno vodo, krebuljico natrgaš listke. vso zelenjavo v skledi preliješ z omako iz b. kisa, o. olja, soli in popra (predhodno razžvrkljaš v posodici, da se sol raztopi). v receptu je bel b. kis, jaz imam doma temnega, pa je bil ravno tako dober. rdečo čebulo sem narezala na tanke rezance, sardelice nisem vmešala v špagete ampak ponudila sveže pečene polek solate. špagete dodaš k zelenjavi, počakaš nekaj časa, da se prepojijo okusi, še 1x dobro premešaš in to je to. hitro narejeno, sveže in lahko, prav za čudovite spomladanske dni. pa dober tek. upam, da se kdo ne bo jezil za prepisan recept, ampak poudarila sem čigav je. pppp
30. mar 2006 22:48
sline se mi že nabirajo,bom naredila BernardaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bretonske palačinke
Tiramisu