Ja, slika res ni bistvena, samo jaz pa priznam, da so recepti s slikicami takoooo privlačni. Jaz, ko pridem na forum, najprej pogledam, kje so k novemu receptu priložene slike in jih takoj pogledam. Ostale pa kasneje....če jih rabim.
In tudi komaj čakam, da si nabavim digitalca, ker bom potem vse, kar bom spekla, tudi poslikala in vam pošiljala. Saj lahko k receptom, ki so že objavljeni (pa niso tvoji) tudi pripopaš kakšno slikico, kajne?
No, sedaj pa na sonček iz te zatohle pisarne, zvečer pa pred pečico....mmmm, mi že dišijo vsi tisti piškotki!
Lep pozdravček, S.
Fotografije tort pri receptih
Ja, logično, da želimo v slaščičarni torto videti z razrezane strani, saj drugače sploh ne bi vedeli, kakšna je. Tu imaš pa cel recept! Valjda ne bo ananasa notri, če je borovničeva torta!
Res komplicirate.
jasna
Jaz rada pogledam fotografijo,pa naj bo cela torta ali če jo že malo manjka.
Imam pa eno datoteko s tortami,ki pa en sam košček torte ne bi prikazal kaj predstavlja.
Vesna Leben
Dekleta, dekleta!!!
Se pripomba najstarejse med vami!
Poslikajte vse....cele torte.... pa majhne koscke.... pa velike kose........ ni pomembno ....VSE z veseljem gledamo!!!!Se raje pa jemo!

Nena
Nena-morje
| lidka je napisal/a: |
| Na receptih na tej strani pa se mi ljudje včasih zdijo malce narcisoidni in častihlepni, ko pošljejo lep, gotov izdelek. |
| In ne, ne nesem razrezane torte nokomu v dar. Mi jo je pa že mimo slikat, ker gor piše za koga in kaj je. Mi ni primerno za objavo. Saj v knjigah tudi ni tort, ki so namenjene tetam, nečakom za neke obletnice.. |
| Sploh pa je lahko lepo okrašen samo biskvit. Tudi tako se lahko jaz naslednjič potrudim, pa vseeno, kaj bo znotraj. Povedati hočem, da včasih ni bistvo, kako strašno lepo smo jo okrasili. Ker izgled še ne pove, kako dobra torta je. |
Bravo,Maja!!!
jasna
Tudi jaz se strinjam s tabo, maja 

Septembra sem spekla svojo prvo torto 

sinu za rojstni dan in ker je že "tinejdžer", sem nanjo napisala kar HEPIBRZDEJ SEBA. Smeha je bilo veliko in še danes ga je, čeprav torta sama po sebi ni bila neko arhitekturno čudo...
Bila pa je hudomušna in dooobra 

Jaz sem torej ZA fotkanje v vsakem primeru!
Pozdravček!
Vrana
| Nena-morje je napisal/a: |
| Dekleta, dekleta!!! Se pripomba najstarejse med vami! Poslikajte vse....cele torte.... pa majhne koscke.... pa velike kose........ ni pomembno ....VSE z veseljem gledamo!!!!Se raje pa jemo! [torta][noz][vilice][vino][njam][mmm][palecgor] [poljubcek]Nena Nena-morje |
Uh, mc maya, to pa je prav optimistični pozdrav v ponedeljkovo dobro jutro, res...
Maja, to je pa dober povzetek mojih občutij. Profesionalna roka se pozna.
Lp
Dolores
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.