25. maj 2006 12:45
[citat=--lisicka--]Terezija, moj se kar sam zraven sili. Mi gre včasih pošteno pošteno na živce, ko se mi pod nogami v kuhinji valja
25. maj 2006 12:45
[citat=--lisicka--]Terezija, moj se kar sam zraven sili. Mi gre včasih pošteno pošteno na živce, ko se mi pod nogami v kuhinji valja
25. maj 2006 15:48
Moj se tudi "zraven sili" v kuhinji, ga moram odganjati, ker naredi več škode, kot koristi
25. maj 2006 16:11
haha.. izgleda da imamo kar podobne "težave". Tudi moj se zelo rad sili zraven v kuhinji in me preseneča s kosili, ko pridem domov. Moram priznati, da mu kar gre, če zamižim na eno oko, ampak važen je namen, tako da se trudim, da ga ne kritiziram preveč
25. maj 2006 16:52
Veste kaj ne maram,da žena vedno za mano kontrolira kako sem pomil posodo in pospravil kuhinjo! Ne bodite take ,a ni dovolj da skuhamo? Pa lep pozdrav vsem ! Bojan
25. maj 2006 18:17
Sovražim čiščenje zamrzovalne omare. Povem iz prve roke, ker sem jo po 2 letih danes čistil. Kako je bilo? V hladilniku nimamo zamrzovalnika, torej je treba vse porabiti, potem se pa čisti. Pa ne pomaga. Včeraj sem slabo zaprl vrata zamrzovalnika in temperatura je padla na -10 stopinj, spodaj se je že vse topilo. Sem ga nagonil ko.... pa ni pomagalo, -10 je bilo najmanj
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
25. maj 2006 19:09
| jernej je napisal/a: |
Sovražim čiščenje zamrzovalne omare. Povem iz prve roke, ker sem jo po 1 letu danes čistil. Kako je bilo? V hladilniku nimamo zamrzovalnika, torej je treba vse porabiti, potem se pa čisti.
Pa ne pomaga. Včeraj sem slabo zaprl vrata zamrzovalnika in temperatura je padla na -10 stopinj, spodaj se je že vse topilo. Sem ga nagonil ko.... pa ni pomagalo, -10 je bilo najmanj Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
25. maj 2006 19:16
Jernej, tudi jaz imam No Frost hladilnik in skrinjo (kombinirano) - priporočam. V hladilniku ni ne ledu, vode, vlage. Skrinja pa je tudi brez ledu. Res krasno, prihrani kar nekaj časa. Drugače pa o moških v kuhinji. Odkar imava svojo (cca.3 mesece) je fant zelo priden in inovativen. Čeprav mu moram velikokrat dajati navodila pa vseeno kar pomaga.
25. maj 2006 20:19
Julya, lonygirl, a vaju lahko vprasam koliko sta odsteli za no frost hladilnik? Ker sem malo sledila cenam, pa sem videla da se gibljejo med 160-200 tisocakov. Moja mama si ga namrec obupno zeli... Hvala za odgovor, Lp, teya84
25. maj 2006 20:48
Ja no frost deluje le, ko je kombinacija hladilnika in skrinje. Sama skrinja pa ne obstaja no frost.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
25. maj 2006 21:41
Hotel sem reči, da če je treba skrinjo sprazniti vsake 3 mesece, potem skrinja ne služi več za ozimnico (sadje, zelenjava).
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Orehova rolada

Pecivo iz bučk