Zanima me če mogoče kdo od vas ve kakšen preliv uporabljajo na solatah v lokalu Romeo?! Konkretno me zanima za tistega na solati s popečenim kozjim sirom. Preliv je rjave barve. Podobno solato sem jedla v Berlinu in preliv je bil enak...
LP
ivonja
Zanima me če mogoče kdo od vas ve kakšen preliv uporabljajo na solatah v lokalu Romeo?! Konkretno me zanima za tistega na solati s popečenim kozjim sirom. Preliv je rjave barve. Podobno solato sem jedla v Berlinu in preliv je bil enak...
LP
ivonja
17. mar 2006 19:22
Tudi meni je všeč. Mislim, da je na odsnovi gorčice, dodan je limonin sok, jaz bi dodala še malo balzamičnega kisa, pa olivnega olja in mogoče whorchestersko omako. Fino začiniš s poprom in soljo in mislim, da bi moralo biti to to. lp, d.
17. mar 2006 19:37
Aha, tudi meni se zdi da ima whorchesterska omaka "prste zraven". Mislim da je tvoj recept kar taprav. Bom sprobala... Hvala! ivonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zdrava orehova potica
Polnjene paprike