Pozdravljeni! V sokovniku bi rada naredila sok, ki bo vseboval rdečo peso, pa me zanima kaj vse še paše zraven, da bo dobro izpadel. Hvala.
Uly
Pozdravljeni! V sokovniku bi rada naredila sok, ki bo vseboval rdečo peso, pa me zanima kaj vse še paše zraven, da bo dobro izpadel. Hvala.
Uly
14. mar 2006 14:51
Jaz dam običajno jabolka
14. mar 2006 16:49
Jaz pijem sok pese zmešan s pomarančnim. Sicer pa, kje se da dobiti surovo peso sredi zime?? ladybug
14. mar 2006 17:31
Hja, v naši kleti jo je še nekaj
14. mar 2006 19:18
Jaz pa pijem pesin sok pomešan z medom.Zelo ukosno in tudi zdravo.S tem sem si popravila kri lansko leto ,ko sem bila zelo slabokrvna. Zjutraj pa večkrat spijem sok iz power juicerja :pesa,korenje in kumara. LP jelcy
14. mar 2006 19:23
Jaz dam na žlico pesinega soka vsaj sok dveh pomaranč in enega korenčka, pa še kakšno rdečo grenivko. Najraje pa sem pesin sok redčila z teranom....oboje je dobro za kri, apak zdaj smem od tega koktajla samo peso...Mamamia mamamia
14. mar 2006 19:29
Pesa, korenje, jabolko, limonin sok, žlička hladno stiskanega olja (olivno,sončnično ali laleno).
14. mar 2006 20:36
Hvala lepa; jutri bom sprobala. Jaz sem jo kupila pri našem sosedu, pa še draga ni bila
3. mar 2009 15:07
Pozdravljene, ker se odločamo za nakup sokovnika, vas prosim za vaše mnenje glede tega sokovnika. V prvi fazi, ga kupujemo za stiskanje rdeče pese. Električni sokovnik, AE 1915 CB Cena: 59,90 € , Žal mi ne gre prilepiti strani, ki bi odprla ravno ta aparat. http://nakup.merkur.si/ Hvala za vaše nasvete. lp, pinka Sporočilo je spremenil(a) pinka dne 03. mar 2009 15:14:21
3. mar 2009 15:14
Iz čistega pesinega soka se lahko naredi fina pesina torta, ali pa če želiš narediti sladico, kjer je rdeč biskvit, je tak sok tudi fin. Vendelina jr.
3. mar 2009 15:32
imava ta model, a pese še nisva probala stisnit, delava predvsem iz korenja, pomaranč, jabolk in vseh možnih citrusov.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek s piščancem in zelenjavo

Peresniki z omako puttanesca