Slovenske pivovarne

Kje varijo lastno pivo

katero je najboljše

kdo organizira ocenjevanje malih pivovarn

vse to in se vec

pub

Krathovil (sej ne znam napisat), Adam Ravbar lp Julija
Haler - Olimje Pivnica As - Šentrupert Oba dobra. Tina
Na mariborskem koncu Zupanič, pa neki Korade v Kungoti je včasih nekaj varil. O ocenjevanju malih pivovarn pa je enkrat pisalo v Nedelu, in ne vem, če niso enkrat Novice imele neke akcije v zvezi s tem. Mamamia mamamia
Gostilna Marinšek, Naklo zvitorepka
Ena baje ful dobra domača pivnica je v Kozini.Meni osebno so vsa piva bljak... Teka
Ja na Kozini je gostilna in pivnica Mahnič. Marjetica
Pivnica in picerija Zlate (hmmm ali je Svete?? na Svetju pri Medvodah Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca
hvala za pomoc! v kratkem bo izdelan poln seznam vseh domacih pivovarjev (cca. 30 dobrih pivnic) sporocim naslov pub Slainte chugat
Na Seči je tudi ena pivovarna/pivnica - tam, kjer je bila enkrat gostilna Tinček. Na pivo se ne spoznam, sem pa zelo vesela, če pivopivci prinesejo kakšno flaško, ker so tiste patentne, primerne za paradižnikovo salso. nola
Še ena pivovarna! Pivovarna Kostanj Ptujska c. 45 G. RADGONA http://www.kostanj-znuderl.si/pivovarna.htm LP K

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti