Rozanec, da nisi ti tista, ki misli na nekaj drugega............ Potem pa rečeš, da te okoli prinašamo. Jaz pa zdajle spet razmišljam o dvigajoči se stvari....... testu za miške, če mi verjameš??

Julija
Da se ti dvigne...
Ja Julya- ker si ravno ti, ti verjamem. Ne morem si pomagat- prej sem se učila in mislila na dvigajočo se stvar, pomivala in mislila na dvigajočo se stvar, kuhala in mislila na dvigajočo se stvar... Tako je to- potem pa še vas mečem v isti koš. Res sem nesramna
Lep dan vam želim 
Mamamia.....je tisto kvašeno testo filano....
Oz. bom drugače vprašal.....kvašeno testo ima filo, ki pri primerni obdelavi ( takšni kot si napisala)začne teči....tako kot pri krofih...buhteljnih.....ali še bolje "šamrole"....he he...;)
escada
Marsikaj se bomo danes naučili
Lep dan vam želim 
| rozanec je napisal/a: |
| Ja, ja- nič me ne boste okrog prinašali |
Oglas
Ja escada- imaš prav. 100% se strinjam s tvojo izjavo in ti povem- NE BO MI USPELO
Lep dan vam želim 
Tale dvigajoča stvar nam je pa res dala dela. Neverjetno kakšno domišljijo imamo. Ja, če bi domišljija kost postala.........
)
lp
Julija
Res je Julya- kot da nimamo drugega dela, a ne?
Lep dan vam želim 
| jernej je napisal/a: |
Tema bo že zaradi naslova imela veliko število obiskovalcev Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
| rozanec je napisal/a: |
| Jaz bom pa samo takole rekla- KAKO STE VI POKVARJENI |
Oglas
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije