He he, kako vprašanje - čisto pravo, da se bodo spet razvnele strasti

Moja malenkost.... mikrovalovko imam in sem tega vesela. Moji delovni urniki niso ravno naklonjeni kvalitetnemu življenjskemu slogu, tako da če mi uspe noč prej kaj skuhati, si lahko vsaj pogrejem preden grem v službo ali pa ko prideva domov.
Umetna slasila... pijem grenko, pa naj bo

, čaj ali kar koli drugega. Ko se navadiš, ti sladko ni več všeč, zdi se mi, da sladkor prekrije ostale okuse. Smetana v sprayu... so obdobja, ko jo imam v hladilniku. Ampak mora obvezno biti rastlinska, tako sem razvajena, da mi ima kravja premočen okus. Pa to ne glede na to, ali je iz tetrapaka ali pa iz pločevinke.
Z vrečkami je pa tako, da če je pri roki, bom vsaj enkrat na teden jedla nekaj tekočega, če pa še vrečk ne bi bilo, bi še redkeje jedla mineštrice in juhe. Ker za dobro mineštro je treba čas, ki pa si ga jaz običajno med tednom ne znam vzeti. Pa ko pridem od 7h zvečer iz službe, je juhca iz vrečke ali pa maggijev pire narejen v par minutah, če bi šla delat vse iz nule, bi vmes že skupaj padla ali pa bi me volja minila.
En čas sem se sekirala

, ko pa se mi je črevesje zaradi neurejene prehrane in življenjskega ritma polenilo do te mere, da sploh ni več delalo, mi je še osebna zdravnica priporočila juhe iz vrečke točno po tej logiki - je vsaj tekoče in toplo, pa tudi tako škodljivo ni, da bi jih ne smel jesti. Res pa tega ne jem vsakdan. Že pečenega krompirja in smetanove omake bi se naveličala, če bi jih jedla vsak dan, kaj šele jedi iz vrečke.

Tako da... kot je že mamamia rekla - v zmernih količinah...

tjas