Iščem službo

Ojla!

Vem, da se tema ne nanaša na kulinariko. Se opravičjem.

Ker gre podjetju v katerem delam vedno bolj slabo, si moram poiskati novo službo. Sem diplomirana ekonomistka. Imam izkušnje v računovodstvu. Delovno mesto v trenutni firmi je pomočnica računovodje.

Če bi slučajno kdo vedel za primerno službo v okolici Ljubljane ali Kranja se priporočam.

Hvala za morebitne informacije.

Maja

http://www.ess.gov.si/slo/iskanje-dela/PDWeb/PD/PD. jade
Prebiraj uradni list. Tam se marsikaj najde. Sonja
poglej sobotno delo, en ogla je ravno za to, kar iščeš. Lp in srečno pri iskanju tjas
Enako kot v zgornjem linku, na zavodu za zapolsovanje je ob torkih v delu. jade
Hojla! Najprej, ne metat puške v koruzo! Meni se je to zgodilo pred mnooogimi leti in sem bila čisto obupana, ker takrat še nisem vedela, koliko stvari je v življenju, ki ti sicer ne prinesejo zaslužka, prinesejo pa zadoščenje in notranje zadovoljstvo. Sama sem se posvetila materinstvu in vzgoji in ugotovila, da je pravzaprav v tem moje življenjsko poslanstvo in ne v umetnosti. Sem namreč kiparka. In diploma mi prav nič ne pomaga do zaposlitve. Menim, da se boš lažje soočala s situacijo, če boš v stalnem dialogu z okolico, zlasti s partnerjem. Gotovo boš prav kmalu na pravem mestu v pravem trenutku........ Saj vsi držimo pesti, a ne? LP Vrana Vrana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti