23. mar 2006 10:12
Rimljanka, kdo bi sodil, da si biologinja. Ob tvojih besedah me kar srh spreletava. To zahvalno pismo se mi zdi zelo lepa ideja, saj glede na to, da smo kar padli na Trojane, lahko osebje res pohvalimo, da je to tako strpno preneslo. Prav nobenega kompliciranja ni bilo, se pozna, da imajo neznanski promet in dan na dan vse sorte ljudi okoli sebe. Strinjam se, da je bilo druženje izjemno prijetno. Drži vse, kar je Galja napisala, pri meni so se samo skomine obudile, nič drugega. Slovenija je res en lep kos sveta. Mi naprimer, s prijatelji vsako novo leto obiščemo drug kraj Slovenije, tam dostojno v lastni režiji proslavimo začetek novega leta, si v tednu okrog novega leta privoščimo zanimive izlete po okolici, kakšen bazen, če je na voljo, izbrskamo vsemogoče zanimivosti kraja (otroci malo preklinjajo kamenje in veliko število slovenskih cerkva) in sploh se imamo fajn. Zakaj to pišem? Ker to počnemo že dvajset let, nikoli se ne ponavljamo, pa lahko rečem, da še vedno nismo pokrili Slovenije v celoti. Mene je najbolj navdušila Koroška (predel okrog Šentanela, pa Strojna, Libeliče). Na takšnem majhnem koščku zemlje takšna pestrost, to ni nikjer na svetu! Zato se tudi jaz strinjam z Galjo, da so nam pri druženju odprte široke in zelo pestre možnosti, sedaj, ko se je virtualnost prelevila v realnost in so z ekrana stopili živi ljudje, ki so realno še mnogo bolj zanimivi kot na papirju. Lepa hvala še enkrat vsem, ki ste omogočili ta druženja. Lp