Prosim za pomoč-svinjska ribica

Povejte mi nekaj, prosim. Za večerjo bi rada pripravila svinjsko ribico v maslenem, vlečenem testu. Najprej se jo opeče in potem se jo da na teso +šampinjone+jajce+šunko. Peče se jo na 180C. Zanima pa me koliko časa mislite, da bi bilo potrebno? Opečena je v 10 minutah.

Hvala, Mirjam

Glede na to, da je to zelo mehko meso in da je že skoraj pečeno samo z opekanjem, je dovolj, da jo pečeš, dokler testo ni lepe zlato rjave barve. Bi rekla kakšne pol urice. lp Julija
Mirjam pozdravljena, a lahko napišeš bolj podrobno pripravo svinjske ribice v testu? Hvala! brigita AKSI
Masleno ali vlečeno testo? To namreč ni eno te isto, kolikor vem. Ribico, bodisi telečjo bodisi svinjsko, pa tudi govejo pljučno pečenko delam v listnatem testu in pečem v pečici okoli 30 minut. ne več, saj sicer testo preveč potemni. Sicer se meso lepo opeče že v ponvi, lepo rjavo mora biti z vseh strani, potem pa se na kakih 170 stopinjah v pol ure v pečici speče do konca. Mamamia mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti