Namesto dragih nalepk za na vrečke za v skrinjo ali za na plastične posodice, kupimo ozek trak. Tak, ki se uporablja za zaščito pri beljenju. Ta gre z lahkoto dol z posodice, ob shranjevanju v skrinji se pa ne odlima kot neklateri. Lp, Saša
Mir in dobro!Nasveti in triki
Že dolga leta v te namene uporabljam lepilni trak iz blaga, ki ga uporabljajo v zdravstvenih domovih, da pričvrstijo povoje. Prodajajo ga povsod, kjer se dobijo sicer obliži. Lepo se odstrani... Sem mislila, da to vsi prakticirajo.
Ta nasvet sem dobila pred kakšnim mesecem in res drži pa še poceni je..Saša
Mir in dobro!Ja, mi tudi z malarskim trakom. Je še cenejši kot vanjin micropor :D
Malarski je pri nas za bolj nehigienske označitve (ni preveč posrečen izraz), kot je na primer za v garago, za vrt ipd. Micropor (nisem vedela, kako se mu reče) je pa lepo v kuhinjskem predalu. ![]()
Vanja
Jaz pa ko pakiram meso za v zamrzovalnik najprej božam psa, pol si roke obrišem v meso, vzamem v garaži najbolj usran malarski trak, tak že uporabljen pa ga dam na vrečko... not
Tist v kuhni je pač kuhinjski.. saj se ne zalima direkt na meso ampak na vrečko z zunanje strani.
Eh, tisti malarski pride na čisto prevelikem kolutu, da bi ga mela v kuhinji. ![]()
| bannanna je napisal/a: |
Jaz pa ko pakiram meso za v zamrzovalnik najprej božam psa, pol si roke obrišem v meso, vzamem v garaži najbolj usran malarski trak, tak že uporabljen pa ga dam na vrečko... not Tist v kuhni je pač kuhinjski.. saj se ne zalima direkt na meso ampak na vrečko z zunanje strani. |
![]()
![]()
haha
Jaz pa na vrečke kar s flomastrom napišem, kaj je not in datum zraven, nobenih trakov in nalepk ni treba ...
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.