Jelena de belder: okus po cvetju

Ali kdo ve, kje bi se dobila knjiga Jelene de Belder: Okus po cvetju?

Je napisala tudi kakšno drugo knjigo?

Kaj pa njeni recepti?

Najlepša hvala za odgovore!

Papeete

Meni je to knjigo kupila mama za rojstni dan pred kakimi 5 leti. Kupila jo je pri zastopniku s knjigami - mislim, da bo kateri izmed teh najbolje vedel, kje se dobi danes. Da bi napisala kako drugo knjigo, ne bi vedela. Knjiga kot tudi recepti, so enkratni. Pisani so čisto v "ženskem" jeziku in na preprost način. LP, Anja
Poskusi preko yahooja ali googla, pa najdi.si. mamamia mamamia
Jelena de Belder je napisala več knjig, ki so objavljene po svetu, največ v Belgiji, kjer je živela. V slovenščino je prevedena Knjiga Okus po cvetju. Nazadnje sem to knjigo videla v knjigarni v Ljubljani (nasproti Magistrata). Je izredno zanimiva knjiga. Papeete, če pobrskate po forumu boste videli, da smo se o tej temi pred nekaj meseci že razpisali. Migla
Nisem razumela ali zelis knjigo kupiti ali samo prebrati. V UKv Ljubljani jo imajo, pred leti sem si jo sposodila. julia
Hvala vsem za pomoč, potrudil se jo bom najti: s pomočjo iskalnikov je nisem! Lep dan, lepo kuho vam želim! Papeete
Papeete, na cobissu probaj... : http://cobiss3.izum.si/scripts/cobiss?id=18545728264 tjas
hvala tjas, našel v knjižnici! Papeete

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti