Kvas

Pozdravljeni!

Od kar sem bila pri Goljatu na peki kruha pečica deluje s polno močjo, jaz pa tudi. Kvas kupujem ko nora, me pa malo jezi ker v megacentru (nobenem!!) nisem našla kvasa večjega od 50 g. Kupila bi polkiskega, pa ga v Celju ni nikjer za dobit. Kje bi se to dal dobit, recimo na celjskem? A se to dobi samo na Brnčičevi v Ljubljani?

Lp,

veverica

Poglej v Tušev Cash and Carry, v ljubljanskem imajo tudi večja pakiranja. Pa morda ga lahko dobiš tudi v industrijskih prodajalnah proizvajalcev. Loni Makaroni
Poskusi v Tuš Cash&Carry v Celju. Mislim, da bi ga morali imeti v kakšni večji količini ker je prodaja bolj za gostince, podjetnike itd., kupujejo pa lahko tudi posamezniki. Jaz v Ljubljani pri njih kupujem moko v večjih količinah, mislim pa da sem enkrat videla, da imajo tudi "velik" kvas. Upam, da ga boš dobila. Lp, kacolina
Sara, imajo ga v navadnem Tušu, vsaj v Mariboru sem ga videla! Galja
govorite to o suhem ali svežem kvasu? Veri
Z moje strani sveži kvas (fala). kacolina
ja, tudi jaz sem ta kvas videla v Tuš cash&carry, v bistvu so take velike kocke (mislim da bojo res skoraj polkilske :)) LP Zala

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti