Pozdravljene,
se že dolgo nisem oglasila ( tam od nekje 900 strani), vendar vas redno spremljam. Tudi sama sem bila na ločevalni , prvi del tam nekje do septembra in potem drugi del, ko sem ločevala v okviru obrokov. Sedaj uradno nisem več na dijeti, čeprav sem ugotovila, da mi način prehranjevanja, ki ga ločevalna dijeta predpisuje, zelo ustreza. Še več, kar navadila sem se, da ne mešam več OH, škroba in beljakovin. Ne pravim, da kdaj pa kdaj ne naredim prekršek. Seveda ga, največkrat se pregrešim s sladkim. Aja, da še povem: moji začetni kg so bili 95, po prvem delu sem prišla nekako na 73 kg, sedaj jih imam 69.HA!!! ZELO sem zadovoljna sama s sabo in se ( malo neskromno ) zavedam, kakšen izjemen podvig mi je uspel. Poleg dijete sem se začela aktivno gibat: tek, kolesarjenje, aerobika. Sedaj pozimi grem 2 krat tedensko v fitnes. Spomladi pa zopet hop, na kolo.
Rada bi vam povedala, da mali prekrški niso nobena katastrofa. Vsi "grešimo". Kar jaz vidim oz mislim da je največjega pomena je gibanje. Tekanje po stanovanju, sesanje, pomivanje... to ne šteje. V mislih imam 2, 3 ure tedensko ( bodimo realni ) intenzivnega "miganja", ko te noben tvoj potomec, partner... ne moti in je tisi čas res samo tvoj.
Punce, full ste face. Vsem želim čimmanj prekrškov in čimveč izgubljenih kilogramov.
Pozdravček,
deanna