Tajski rdeči curry
Strinjam se, da se po koncu diete dobimo na kavici in se spoznamo ter malo poklepetamo. Jaz sem iz MS, da boste vedeli kje organizirati srečanje. Pa koliko nas pride, nas pač pride.
No, danes pa veselo po vitaminih, da nas ne ulovi kakšen prehlad. Ne vem, kako je drugje, tu na našem koncu so vsi prehlajeni in smrkajo. Mene še ni ulovil! Se ne dam!
KyaraOJLA PUNCE
Sem si mogla prav čas vzet da sem vse prebrala tok ste pridne s pisanjem,saj me dva dni ni blo nič na forumu no vidim da ste kar pridne.Jaz pa sem majčkeno grešila tko da danes pospešeno začnem s telovadbo in seveda brez greha naprej.
Imam škrobni dan in si bim privoščila riž z zelenjavo ter radiček v solati mmmmmmmmmmmm komaj čakam,seveda veliko čaja in telovadba.
Vidim da ste nekatere za stvar ,da se po končani diete spoznamo in se tudi jaz veselim srečanja.
Zdaj pa veselo na delo in se lepo imejte
papa
-pika
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajski rdeči curry

Caprese solata s popečenimi svaljki