Dobro jutro, sončice!
Meni ne gre nič kaj na bolje, grlo me sicer boli manj, ampak nekajkrat na dan tako grdo zakašljam, da je kar joj, se sliši, kot da bi grmelo, enkrat pa sem izpljunila še eno grdo sluz. Bljak! Da bi šlo vsaj samo za čiščenje organizma in ne za kaj hujšega. Tako bi vas rada videla jutri, pa nič ne vem, kaj bo z mano... V službi sicer nekako zdržim, popoldne pa sem bila včeraj precej utrujena, vročine sicer nimam, pa tudi drugih znakov prehlada v glavnem ne.
Marjanca, včeraj ti na orbitreku nisem delala družbe. Super, da si ti toliko prekolesarila! Daj, povej mi, a si ti kaj meriš pulz, a greš do fula kar tako na pamet? Jaz bi namreč definitivno padla ven iz priporočljivega območja, če si ga ne bi merila in bi res šla do svojih meja. Jaz sem včeraj raje počivala, no, skuhala sem kosilo, potem pa sem šla brat in zvečer prav hitro spat. Pri sladkarijah nisem imela prave mere, ampak saj imam danes sadni dan, pa bo bolje.
Rmeli, saj vem, da naj ne bi preskakovali dni v tejle naši dieti, ampak, zakaj pa ne bi imela danes sadnega dne, sploh če si imela sladki večer že predvčerajšnjim (potička), jutri pa boš tako na B in si boš lahko izbrala nekaj od mesa ali rib, pa zelenjavo. Razmisli, da nas ne boš samo gledala (no, upam, da bom zraven). Pa, dajte še druge povedat...
Hema, Helena ima prav, tudi jaz se med dnevom večkrat spomnim na katero izmed vas, tako kot na ostale ljudi, ki me obkrožajo v mojem "resničnem" življenju, saj mi veliko pomenite. Tega ne povemo posebej, ker ljudem tudi običajno ne razlagamo, da mislimo na njih, čeprav bi bilo včasih pametno, saj sicer tega ne vedo! Jaz se velikokrat spomnim še na eno Marjano, ki se nam je dvakrat pridružila za kratek čas, potem pa "mrknila" oz. najbrž obupala. Upam, da nas bere in črpa energijo, ki tu kar seva...
Marjetka Cvetka, ti pa si faca, da bi sam prah malo pobrisala, pa nič drugega. Počasi se pač tudi daleč pride, kot so ti že povedale, danes prah, jutri boš cote gor sušila, potem se gor usedla, pa knjigo brala, naslednjič boš pa morda že sprobala, če še deluje, da ti ni razostal slučajno

.
Rožica, bravo za tvoj vodni dan, danes si najbrž čisto nova.
Encijan