Rožica, tudi jaz sem kar naenkrat začela pridobivati na teži in ko je bilo skoraj 3 kg več, je zasvetila rdeča luč. Zmanjšala sem količino hrane in se je stanje izboljšalo, tako, da mi je ostala še 1 kilca. Res pa je, da očitno brezskrbnega jedenja ne bo več, če bomo hotele vsaj približno obdržati težo. Vem, da mi tudi vino zelo "škodi", saj zelo poslabša prebavo. Pa slane stvari zadržujejo vodo v telesu, kar se spet pokaže na tehtnici, skratka, polno je pasti, ki čakajo na nas. Potem pa je tu okolje, ki različno vpliva na nas, pa naša volja, ki gre enkrat gor, enkrat dol, pa trenutki slabosti.... in kmalu se na tehtnici pozna.
Vedno sem trdila, kako je enostavno vzdrževanje teže po končani dieti, ve pa ste govorile drugače in sedaj je končno tudi meni jasno, da sploh ni tako enostavno. In vsak novi krog diete je po moje hujši, ker se teža dosti počasneje zmanjšuje. Potrebno je veliko več volje, kot za 1. krog.
NadaM, pazi, da si ne boš do začetka diete govorila "samo to še pojem, potem tako ne bom več smela", ker si boš nabrala preveč kil in bo še težje začeti. Sicer pa bi na tvojem mestu tudi jaz začela kar takoj.
Končno sem dočakala moj odhod domov. Internet bom imela nasledni teden, ker je v računalniku crknil en del in morajo nabaviti novega. Avto pa peljem k mehaniku popoldan. Tako.
Imejte se lepo !
marjanca45