Vem ves, no vidiš tako na hitro te pa tudi ne bomo izpustile.
Nič ne jamraš, zato smo tu, da si povemo zaupamo, ker toliko razumevanja in podpore ne najdeš drugje. Tu smo ljudje ki smo doživljali, ali preživljajo izto, zato ti lahko samo rečem, ne daj se.
Če si lačna, pa si privošči kakšen vmesni prigrizek (jabolko), oziroma pojej toliko, da boš vstala od mize sita.
Lahko pa da si le v obdobju, ko te hoče telo prisiliti da več jej, da mu ne bo treba kuriti zaloge..... Saj me razumeš. Zato ga prelisiči in jej nizko kalorične obroke, da bo metabolizem delal, ti pa hujšala.
Nikar nas ne zapuščaj, tu smo vendar zato, da si pomagamo v težavah.
Dvigni glavo misli pozitivno in naprej!
Lahko pa danes tudi jaz priznam, da imam resno krizo "nažiranja". No ni ravno nažiranje ampak vse ješčost, že nekaj dni, če ne že kar cel teden, ga tako serjem. Tudi na tehtnici se pozna, pa ravno zdaj ko me je malo razveselila in začela sodelovati. Počutim se težko in napihnjeno, ...
Ja, sem jaz ena ta prava! Zdaj pa še prazniki, kot pravi marjetka,...., me kar zanima kako bo, v mislih načrtujem dobrote, ki jih bom spekla in kaj vse bom skuhala, kako pogrnila mizo,....
Že dva dni se trudim odločena, da bom speljaja dan brez grehov,..., vem da bo nekaj dni težko, dokler da spet uravnam svoj inzulin,...
Sem pa za enkrat še odločena, da bom danes Š,...., in verjetno jutri za kazen sadna, malo pa se spogledujem z lunao v četrtek,...
Ima katera podobne plane?
Moram se spravit v red pred veliko nočjo, drugače bo polomija!
Je katera z mano, da se bomo spodbujele!
Marjetka,..?
Vam pa tako zavidam, ker lahko že vrtate regrad, tudi pri nas bo čez kakšen dan. sama upam, da bo po tem deževju hitro pognal. :)
SEm si pa obljubila, da bom potem speljala, regradov teden ali dva, nevem kako dolgo se ga bo dalo nabirati, ker mi ni všeč, ko prične cvetet.
Pol pa imajo da kilogrami kar bežijo z mene.... Ampak vam povem požrtija pa vseeno bo... Enkrat s krompirjem, jajcem,... :)
Lep deževen pozdrav.
Rožica.