Ampak, tale zima pa res ni od muh. Claudija, upam, da nas v gostilni ne bodo nagnali, ko nas bo tako malo. Se pustimo presenetiti in upamo, da nas bo čim več. Jaz pridem, ker sem tako v Ljubljani in upam, da bo vsaj do takrat nehalo snežiti, ko se bomo odpravljale domov. Jaz prav pozno sicer ne bom mogla iti, ker greva domov (via Štajerska) skupaj z možem (ki bo šel zvečer v kino!), upam, da si je izbral kakšno bolj pozno predstavo...
Rožica se je pa potrudila z našo spletno stranjo, kajne? A bomo danes rekle kakšno na to temo? Se mi zdi, da bo lažje, ko nas bo več na kupu in bomo hitro izbrale ime in si se še kaj pametnega zmenile, kar nam bo olajšalo dieto in morda še koga pritegnilo... Samo škoda, da tebe, Rožice ne bo tam! No, punce, a ste kaj razmišljele o naslovu. Meni je 1. sicer najbolj všeč <
www.3mdforum.gajba.net>, nič pa ne bi imela niti proti
www.3MDbejbe.gajba.net ali
www.3MDjevke.gajba.net. Claudija, a je v "dnevnem redu" še kaj lufta za kakšno tako temo?
Z Rožico sva pred otvoritvijo beta vezije naše spletne strani malo "podebatirale" in sem ji omenila mojo staro idejo, ki pa je nikoli nisem obelodanjila tukaj na forumu. Namreč, lepo bi bilo, če bi imele na polici z albumi tudi 4 albume slik obrokov 3md, posebej za B, Š, OH in S dan. Če bi bil zraven še recept, toliko bolje, zato Rožica, podpiram tudi idejo, da se z vprašanjem obrnemo na Jerneja, morda pa bi imel posluh za naše želje in uvede kategorijo 3md ali ločevalna dieta ali kaj podobnega. Če pa ne, nam pa še vedno ostane album. Videti bi bilo treba, če ste/smo za to? Se pravi, da bi tiste (in tisti, da ne pozabimo nate, Matjaž), ki imamo digitalne fotoaparate pred kosilom ali večejo poslikale svoj krožnik oz. pogrinjek in sliko poslale v ustrezen album. Druge bi dobile kakšno idejo, pa še "svetu" bi lahko pokazali, da zna biti naš jedilnik prav pester. Kaj pravite,

Marjetka cvetka, danes pa ne bo časa za pedikerja, pa frizerja, pa maserja, kajne?

Pa srečno pot!
Encijan