Smile, daj mi meil na zasebno pošto!
Ali pa si knjigico snemi z našega skupnega e-naslova, če že imaš mogoče gesla.
Tina vsaka dieta pomeni odrekanje in omejevanje,... Sigurno pridejo tudi tu krize težki trenutki, predvsem zaradi naše psihične plati (želje po hrani, samo smiljenje,...), kar pa se tiče organizma in njegovega delovanja je dieta , pravzaprav zdrav način prehranjevnja in kot tak ni nič težak, saj imaš zajtrk malico, kosilo in večerjo.
Sama sem le redkokdaj šla lačna od mize pri tej diti. Redkokdaj zato, ker moram priznati, da sadni dnevi včasih utegnejo biti težki.
Seveda pa sama lakota včasih nastopi med obroki, ki so časovno določeni ( z časovnim razmikom), predvsem zaradi naših predhodnih navad, razvad,...ki se jim moramo odpovedati.
Meni je dieta všeč, ker s samo dieto uravnaš tudi svoj metabolizem, ki pa včasih na začetku ponagaja, vendar se s časom vse uredi.
Drugače pa mislim, da težavnost diete in vstrajnost pri prehranjevanju na tak način in rekreaciji, odvisna predvsem od volje in psihične pripravljenosti posameznika. Ker se je treba sprijazniti, da ni vse v kilogramih, ki velikokrat obstojijo, ampak je veliko tudi v obsegu. Torej cm!
In ko se pričnejo topiti le ti, se začne zares! Takrat je najtežje, ne zato ker bi bil lačen, ampak zato ker imaš občutek, da stojiš na mestu in slej ko prej se pričneš spraševati, če sploh ima smisel vstrajati in povem ti/vam da se izplača!!!!
Jaz še nisem pripela knjigem ker je prevelika.
LP.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.