Pozdravljene punce!
Marjetka cvetka, dobro napisano. Saj jaz se spomnim lanskega kroga, ko so mi v drugem mesecu kilogrami skoraj stali, centimetri so pa občutno kopneli. Punce, res ne smemo popustit, saj smo že kar nekaj truda vložile, da je nekaj kilogramov šlo stran. Zdržimo do konca.
Z mojim črevesjem se pa nekaj čudnega dogaja. Prej sem en teden stokala, da mi prebava stoji, sedaj imam pa že dosti tega letanja na wc. Že zadnje dva dneva se je stanje dosti izboljšalo s slivami in kivijem, danes pa imam norišnico. Sedaj sva bile z malo v Hipermarketu, pa sva morale pustiti vozek sredi trgovine in letet na wc. Tudi dopoldan pri zobarju sem ves čas letala. Upam da se mi počasi ustavi, saj ne vem več kaj gre sploh še lahko iz mene.

Zobar, ja... Norišnica, kot sem pričakovala. Ampak danes je bila mala res boga. Ima en zobek res čisto uničen in ji je mogla iti čisto do živca in tisto je res bolelo. No, sedaj ima v tem zobku zdravilo, pa še eno zvezdico je dobila, tako da je bil dan kljub vsemu uspešen. Si predstavljate, da ima kljub redni higieni zobkov in da pazimo da je sladkega res minimalno, še pri ne štirih letih že 4 plombice, 2 pa mora še dobiti. Žalostno! Še dobro da ima tako potrpežljivo zobozdravnico. Res je enkratna za delati z otroki.
Za kosilo sem danes jedla zelenjavno omleto, kot sem planirala. Naredilo sam jo iz 3 jajc, notri pa sem narezala še kisle kumarice, ker druge primerne zelenjave nisem imela doma. Eno jajce pa sem naribala še v radič. Sem planirala jesti omleto tudi za večerjo, pa jajc niti povohat več ne smem. Sem se jih pri kosilu najedla za en mesec nazaj in naprej. Še najbolj bi mi pasal en navaden jogurt. Vem da paše v drugo skupino beljakovin, ampak najbrž bom kljub temu naredila tako.
Dosti nakladanja za sedaj. Bom še kasneje kaj napisala, da ne "zatežim" preveč naenkrat.

tejčica