član od 20041569 sporočil
Hojla!
Kako je trpeče duše?A vam nič ne leži sadje,ali kaj?ha,ha,pa saj dan ima samo štiriindvajset ur,bomo pa ja zdržale.
Jaz sem jedla za kosilo dušene banane.Dušila pa sem jih na pomarančnem soku.Stisnila sem torej eno pomarančo,sok sem segrela,dodala banane in pest rozin,ter nekaj minut dušila na eni strani,potem sem banane obrnila in še na drugi strani.Mmmmmmm,zelo dobro in nasitno.
Ne vem več,katera bi rada zamenjala sadni dan za vodnega.No,ne vem,no,imeti vodni dan vsake štiri dni,a ni to mal prepogosto.Saj sadje lahko ješ vsake dve uri,pa ješ lahko tudi pečeno sadje,pa nesladkan kompot.Mogoče ti pa ropota v glavi,ker se ti lušta kaj drugega jest,ko imaš pa vodo,pa hrano enostavno čisto odklopiš in se ti zato zdi,da je lažje.
Luna1,jaz sem že jedla tisto pogačo in mi je bila zelo dobra.Zraven sem jedla olive in kumarice.
Jaz sem tudi ena izmed tistih,ki tri mesece hujšajo in se tri mesece redijo.Zdaj sem temu dokončno rekla stop in upam,da mi bo vendarle uspelo.Saj sem že prav pošteno jezna nase,kot bi sama sebe zafrkavala.
Zdaj mi je dokončno jasno,da se bom morala vso življenje pazit in sem rekla "normalni" prehrani adijo!Ločevanje bo še dolgo moj način prehranjevanja.Zdaj,ko si kuham po receptih iz rinine knjige je prav zanimivo,ker sem poskusila že veliko novih jedi in vse jedi so zelo okusne.Tako mi ta krog ni tako hudo in upam,da se ne bom naveličala.
Me je pa ravno včeraj zagrabila kar ena huda kriza,ko sva se iz "oči v oči" gledali z eno klobaso.Pa me ni premamila,o ne,to pa ne.Bitko sem dobila jaz,sem pa se morala potolažiti z eno pestjo oreščkov.
Na srečo je bila za večerjo sladica in sem se potem osredotočila na njo in čokolado.Klobasa je še danes v hladilniku,vendar me danes sploh ni malo ne gane.
Visage,a ti nimaš Rinine knjižice.Čimprej si jo nabavi,notri najdeš res obilo receptov in idej za čisto vsak dan.
Punce,pa saj bo šlo,saj smo taprave in bomo speljale stvar do konca.Pa kaj potem,če kilce ne grejo dol tako kot si želite,važno je da ste se vzele vroke in nekaj storile zase!
Mejte se lepo sadno danes!
Lep dan vam želi Marjetka cvetka!