Hojla, punce!
Ma ste tolko napisale, da sploh nimam časa vse prebrati. Vidim, da je nekaj novih oz. menda bolj povratnic. Skratka , vse smo bolj kot ne grešile ( no, ne vse, brez zamere), tako, da se tudi jaz prijavljam za start 3.1.Ko sem to doma povedala, so me vprašali katerega leta. A niso nesramni?! Nimam ravno ne vem kakšne podpor doma, pa me vsi zezajo, da bo treba shujšat. Ampak naj mine tole leto, da začnem tudi jaz z drugačnim načinom prehranjevanja. Zdaj pa res odločno, ker drugače bom spet zabredla. Vidim, da nas bo kar nekaj, ki se bomo spodbujevale in si pomagale. Samo moja volja je bolj mlahava takrat, ko je treba začeti. K sreči zdaj ne pečem več, ker imam v službi malo gužve in še inventuro, tako da nisem skoz v kuhinji, zvečer samo najnujnejše naredim in grem spat.
Verjetno se ne bom več oglasila do novega leta, zato vsem skupaj želim lepo pričakajte novo leto, uživajte s svojimi najdražjimi, ne preveč s petardami ga srati, ker je nevarno, želim vam sreče in zdravja v letu, ki prihaja pa veliko dobrih izkušenj in uspehov, kar koli boste že počele.
SREČNO !
Lepo vas pozdravlja Rmeli in se odpravlja v mežovo deželo, ker je jutri še en delavni dan.
Nočko.