19. feb 2014 19:28
24 ur grehov imam za sabo, naj bo!!!
Jutri je nov (sadni) dan ![]()
19. feb 2014 19:28
24 ur grehov imam za sabo, naj bo!!!
Jutri je nov (sadni) dan ![]()
20. feb 2014 20:13
.....ki je tudi potekal nekam čudno, z Merci čokoladko, nekimi čudnimi slanimi oreščki...... čudno, čudno!!!
Očitno imam krizo zadnje 3 dni!!!
marjja
21. feb 2014 19:25
Kurja stegna, dušena zelenjava, zeljna solata, vse lepo po planu, kriza je minila.....
Nagrada: nove hlače (št.36) v omari in bluza (38) na obešalniku, čakata na prvi toplejši službeni dan, jeeeeee!!!
Kje ste??
marjja
21. feb 2014 19:48
![]()
![]()
zdej pa že nehaj marjja
a boš na otroških oddelkih nakupovala??? Jao, saj sploh več ne vem, so tam davki nižji ![]()
![]()
21. feb 2014 23:05
A kdo razmišlja, da bi v kratkem začel? Jaz bom najbrž drug teden...
Oreo
22. feb 2014 8:35
| babka1951 je napisal/a: |
a boš na otroških oddelkih nakupovala??? Jao, saj sploh več ne vem, so tam davki nižji
|
In to reče babka s svojimi kilami, kaj kilami, dekagrami in grami![]()
Hja, no kar dobro mi gre, čeprav se je zdaj malo ustavilo, resnično pa se ne morem spraviti k orenk gibanju. Saj tu pa tam grem peš , pa tedenska odbojka, pa jutri smučanje, ampak vse to je premalo!!!
Danes še ne vem, kaj bo, verjetno kak rizibizi.
marjja
22. feb 2014 10:20
marjja, pa ni več čist tako, sem ugotovila, da me vse hlače mal tiščijo ![]()
22. feb 2014 13:00
Ja,
, očitno so se ti one živalce v omari zaredile, ki krčijo obleke....Jaz sem imela cela gnezda preklemane drhali!!! upam, da se niso kje potuhnile.![]()
![]()
![]()
Torej: rizibizi, kile in tone kuhane zelenjave, mešana solata.
marjja
Zaradi slabega vremena je smučanje prestavljeno na jutri (OH), zato bo verjetno za kosilo kaka grešna pica, ali pa zelenjavna , ali pa testenine, odvisno, kje in kaj bomo jedli.
Sporočilo je spremenil(a) marjja dne 22. 2014 14:32
23. feb 2014 14:07
Očitno sem ostala sama v tej temi, nič zato, bom pa kar sama sebi poročala: smučanje je bilo slabo, ker se je ob 12. spustila nepopisna megla, da nisi videl konice smuči, zato smo spakali in šli spotoma na pizzo, jaz zelenjavno, s sirom sicer in zalito z Unionom. Tudi velja, a ne? Še dobro sem jo odnesla. Za večerjo bo pa makova potica iz zamrzovalnika.
No Marjja, fajn ti gre, napiši še kaj!!![]()
Aja, naslednji teden "šolski" dopust, razen seminarja 2 popoldneva in obvezne delovne pustne sobote.
Dopoldnevi bodo prekrasni, ker bom HOME ALONE!!! Blažen mir!!
marjja
23. feb 2014 15:41
No, Marjja, da ne boš glih sama sebi pisala, pa še sama kej poročam. Meni se je praktično ustavila kilaža in po 6 kg, ki sem jih spravla v 1 mesecu dol, se zdaj ne premaknem več. A čeprav vem, da premalo migam
, pa to vem, a ne naredim za to nič
. A ni čas za jok in stok, potrebno se je spet naravnati na cilj in potem bo vse laže steklo
. Danes imam škrobni dan in sem na fižolu, ki ga obožujem. A sem prej pojedla štrudl, ki se mu ne morem upreti (na obisku), in to je to, o čemer sem malo prej govorila. Tako da gre pri meni malo dol, več gor. Jutri si bom spet nesla polnozrnate testenine s sabo v službo, popoldne pa bom raje ostala kar pri vodi in koščku čokolade (jedilne, seveda). Pa tehtala se ne bom nič prej kot v petek. Upam, da bom prišla končno na 70, potem pa samo še 3 kg in najtežji del ![]()
- vzdrževanje zadeve naslednjih 5-10 let. ![]()
Lep pozdrav vsem in pogumno naprej!
NETTY
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom

Mini potičke