Lepo pozdravljene in dobro jutro!!

!!
Ko jaz sladko spim,vi klepetate 100 na uro!!! Tejčica, ti greš spat, jaz se pa zbudim in počasi zlezem iz postelje.To bi bilo zanimivo, če bi skupaj živeli!!Skoz se bi nekaj dogajalo!

Rožica, držim pesti, da najdeš službo, ki ti bo všeč in jo boš z veseljem opravljala!! Res se vedno bolj spoznavamo in to je čudovito.Kako rada bi ti pomagala glede Delnice, pa nič ne vem o tem.Močno upam, da se bo katera našla in ti dala kakšne koristne napotke!!
Pri nas je tudi ogromno snega in tek mi bo danes odpadel.Na sobno kolo se bom morala spravit, pa mi čisto nič ni simpatičen!!
Veronika,danes imaš ti vodni dan, jaz pa drugi teden!!Držim zate pesti, da ti uspe!!Mora ti uspeti!!!
Bonaca, zelo si razpoložena, ko je zunaj zimska idila.Se ti pridružim, mene čist prevzame!! Ko se spomnim, da bo treba jutri v službo in se z avtom mučiti po naših bregovih z snegom, me pa mine!!Pa kaj bi jamrala, saj mora bit mal spremembe in romance, to človeka čist prevzame in pozabi na skrbi!
Tuna, tebi želim veliko uspeha v drugem okolju in vrni se zdrava, če boš lahko, se pa na nas spomni!!
Dušanka, moja soseda sva danes na škrobu in kaj bo padlo???Jaz bom verjetno delala joto, nisem še sigurna, ker jo naši ne marajo preveč!!
Punce lepo preživite tale vikend, tudi tiste, ki se bojujete z virusi!Želim vam, čimprejšnjo okrevanje!!!
Marjetka Cvetka, bodi previdna z vožnjo po snegu!!
Končujem, lepo se naužijte in nakepajte se!!

Čao,čao!!
helena45