Vas zanima ocenjevanje gospodinjskih aparatov in strojčkov?

Evo, tole sem zaprašeno povlekel ven. Večine med vami še ni bilo na Kulinariki pred šestimi leti, ampak takrat sem še brez baze odprl rubriko ocenjevanje strojčkov in aparatov, pa ni bilo odziva, nihče ni nič poslal

Pa me zanima zdaj ko vas je ene 10x več kot takrat, ali bi kdo pošiljal, če bi oživili to rubriko, torej da bi delovala kot ocenjevanje lokalov?

Če vas zanima za kaj se gre, tukaj je povezava:

http://www.kulinarika.net/oceneaparatov.asp

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Meni se zdi fajn ideja! kar imam, bi ocenila. Veri
Glasujem za! Vsi smo že sprobali veliko aparatov, pa tudi v veliko pomoč bi bilo, kadar ima kdo namen kaj kupovati, pa išče izkušnje in nasvete.... tjas
Definitivno sem zraven! ANJA
Sem za. Loni Makaroni
Tudi mene prištejte zraven! matejčica
Ja, tudi jaz. Irena
ja tut jaz bom kaj ocenil , samo k ne znam prevec hvalit , polpa tudi grajam ne Lep dan še naprej Dušan
Ajde, gremo ocenjevat. Sem takoj za. Mamamia mamamia
Tudi jaz. Julija
Potem bom pa naredil storitev (tole kar vidite zgoraj je le simulacija iz statičnih strani). Oktobra pričakujte in nabirajte vtise o vaših strojčkih Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti