Nove kategorije?

Ja, tudi jaz pogrešam ozimnico (sploh v tem času). stana
Predlagam, da se nekako razdeli kategorija Morska hrana. Tam so trenutno vsi na enem kupu: morske in sladkovodne ribe, glavonožci, raki, školjke. Mogoče bi jih lahko popredalčkali takole: Ribe (morske in sladkovodne), Raki, Mehkužci (polži, školjke, sipe, lignji, hobotnice). Miroslav Vulović
Glasujem za prigrizke - finger food in slovenske jedi. lp
Ločena peciva so že dolgo, torte, piškoti, potice... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Še moj piskrček: prigrizki, pa podpora predlogu sarabandeta; pa mogoče vsakodnevni in slavnostni jedilniki, vsaki osebej, z dodatkom v kateri bazi so recepti, če so že v bazi. Mamamia mamamia
Morda dodatna kategorija slaščic: Muffini. urssula
Mislim, da bi bila rubrika mesnih jedi dosti bolj pregledna, če bi jo ločili po vrsti mesa(perutnina, teletina, govedina, svinjina,...) Lp veverica
Spoštovani Kategorija mesne jedi je že ločena na enajst podkategorij. Samo nima vsaka podkategorija svojega kuharčka. Pri receptu na desni strani piše v kateri podkategoriji se nahaja. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti