mi imamo GORENJE že zelo veliko let (sedaj imamo drugi stroj, seveda zopet Gorenje) in smo zelo zadovoljni. Jasno je, da moraš prej posodo splaknit mehanskih delcev-ostankov hrane(kot pri vsakem stroju druge znamke)....ampak stroj opere in posuši posodo tako, da jo samo zložiš po omarah....
mi imamo tudi sicer vse stroje (pralni, sušilni,hladilnik,zamrz.omaro itd....)GORENJE in smo s to firmo zelo zadovoljni.najbolj pa smo zadovoljni s servisom Gorenje iz Nove Gorice, katerih fantje pridejo zelo hitro,popravijo in resnično zelo solidno zaračunajo.Stroji se kvarijo redko in kadar se, pridejo skoraj takoj popravit.
Pa ne mislite, da sem zaposlen v Gorenju,nisem.
Se nam je po treh letih pokvaril sušilni stroj in na servisu ne vem zakaj niso imeli rezervnega dela, so nam dali novi sušilni stroj za zelo majhno doplačilo.....
Nekateri moji prijatelji kupujejo stroje tujih firm, ki so zelo zelo dragi in tudi s servisi imajo kar naprej težave in še zelo drage servisne usluge imajo.
Jaz sem pristaš domače robe, če je kvalitetna,podpirajmo domače gospodarstvo, pod pogojem, da je kvalitetno in GORENJE je kvalitetno....
Herman Teron