Čiščenje oblazinjenega pohištva
Jaz svoje stole v jedilnici, ki so prevlečeni v svetlo modro mikrofibro, umijem z vodnim sesalcem in s primernim čistilom. Se kar lepo umije, čeprav se potem nekaj časa sušijo.
Isto naredim s sedežno. Vendar imamo sedežno pisano, tako da se umazanija sploh ne vidi ![]()
Vodnega sesalca drugače ne uporabljam, za takšne stvari pa je prav super. Še prijateljicam ga posojam, ko se pripravijo čistit kakšno podobno stvar ![]()
Pozdravljene ![]()
Mi lahko iz lastnih izkušenj poveste, kako naj operem oblazinjene kuhinjske stole. Na stolih je tkanina, ki je že potrebna čiščenja. ![]()
Lep dan vam želim
Dan je takšen, kot si ga naredimo.
Poskusi si za začetek sposoditi parni čistilnik. Vanishi, Meglioti ipd zanesljivo (žal preverjeno
) puščajo fleke, tako da se mi para zdi najbolj perspektivna varianta, ki je dobro delovala na foteljih. Ali pa profesionalni čistilni servis ali tapetnik, ki ti bo na novo preoblekel stole.
Sporočilo je spremenil(a) limnol dne 5. jul 2019 18:41
Sinovo sedežno garnituro (svetlo modro) sem že 2 krat očistila z OPALOM. To je pasta v plastičnih posodah. Kar močno koncentracijo opala nanesem na madeže in podrgnem z gobico in ne preveč ostro krtačo in potem sledi neskončno izpiranje. Sicer to počnem ko jih več časa ni, ker sedežno dobesedno operem. Prvič ko sem to naredila niso mogli verjeti svojim očem, kakšna očitna razlika je. Je pa res, da sem za ta poseg porabila skoraj skoraj 2 dopoldneva. Na večje madeže sem opal kar direktno nanesla. Opal se je dobro izkazal tudi pri oblazinjenih stolih.
Se beremo!![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Svaljki s čemaževim pestom

Ajdove palačinke s slivami in sladoledom